Solex
Segbert logo
Tolerans Logo

VMS is onderdeel van de totaaloplossing voor automatisering en procesoptimalisatie.

VMS is specialist op het gebied van automatisering en procesoptimalisatie van goederenstromen en (intra)logistieke systemen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om samen met onze partners voor ieder (intralogistiek) vraagstuk een totaaloplossing te bieden. Van idee tot implementatie, maar ook op het gebied van aftersales. VMS is in mensen niet groot, maar door de installaties die wij samen met onze partners bouwen, is onze impact wel groot.

Wat kunnen wij betekenen voor uw sorteerproces?

Wij hebben een sterk team met de beste experts

De kracht van ons team zit in de loyaliteit die we hebben naar onze klanten. VMS richt zich op het samenwerken met de klant om tot de meest efficiënte manier te komen voor de optimalisatie van het bedrijfsproces. Door onze krachten met die van onze partners te bundelen, zijn we in staat om onze klanten de juiste oplossing(en) te bieden.

Bent u klaar voor automatisering? Wij wel!

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

    18 april 2024

  • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

    14 maart 2024

Verbruiksmaterialen voor de intralogistieke industrie

Naast de totaaloplossingen die wij u kunnen bieden door de samenwerking met onze hoogwaardige partners, leveren wij al jaren diverse soorten verbruiksmaterialen. Wij leveren onder andere omsnoeringsbanden voor allerlei typen machines, maar ook hecht- en nietdraad. We worden dan ook gezien als dé partner voor de levering van kwalitatieve verbruiksgoederen.

Een breed aanbod dankzij onze partners.

Copyright VMS