Healthcare and Chemicals

Wat kunnen wij betekenen voor de gezondheidszorg en chemicaliën?

Goederenstroom voor gevoelige producten en toepassingen

Het automatiseren van de goederenstroom met gevoelige producten is eenvoudiger dan u misschien zult denken. VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

Wat kunnen wij betekenen voor de gezondheidszorg en chemicaliën?

Ontdek de mogelijkheden in de gezondheidszorg en chemicaliën

VMS kan samen met onze partners een totaaloplossing bieden voor processen binnen de gezondheidszorg. De oplossingen voor deze industrie omvatten bijvoorbeeld het palletiseren, depalletiseren en hanteren van allerlei gevoelige producten zoals zakken, flessen, dozen, bundels, kratten, vaten, in krimpfolie verpakte verpakkingen, blikken, trays, enzovoort.

Ferag oplossingen

Samen met Ferag bieden we logistieke oplossingen welke op hun hoogtepunt zijn in de farmaceutische, cosmetische en chemische sector. Innovatieve transporttechnologie gecombineerd met hoge transportsnelheden en met vrijwel vrij te kiezen routes. De modulaire systemen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande productieomgevingen. De flexibiliteit ervan is met name duidelijk in het geringe overwinnen van hoogteverschillen, zelfs over meerdere verdiepingen.

Procesfasen zijn verbonden met een continu en naadloos lijnbeheer en getransporteerd bulkmateriaal van verschillende oorsprong voorzichtig en absoluut schoon van A naar B. Als het gaat om het transporteren en sorteren van verpakte producten uit de farmaceutische en medische sector of chemische materialen, dan zijn de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en onderhoudsgemak vereist. Alle systemen en applicaties voldoen aan deze vereisten en maken ze de perfecte oplossing voor het gebruik van gevoelige producten.

 • Innovatieve oplossingen voor de farmaceutische, cosmetische en chemische sector
 • Voorzichtig omgaan met gevoelige producten
 • Efficiënt koppelen van verschillende werkprocessen
Graag meer advies over healthcare and chemicals?
 • Gezondheidszorg en chemicaliën

Bekijk voor welke sectoren wij oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS