Conveying

Welke oplossingen bieden wij op het gebied van conveying?

Oplossingen met transporteersystemen

Een onmisbare stap in elk productieproces: conveying. Het intern transporteren van bijvoorbeeld dozen, bakken, pakketten, trays, zakken, bagage, glas, zonnepanelen en andere (kwetsbare) producten. Deze producten representeren circa tachtig procent van alle goederen die dagelijks over de hele wereld worden getransporteerd. Transportbanen hebben ontzettend veel toepassingen. Zij kunnen goederen van A naar B verplaatsen, kunnen stromen laten samenvoegen, splitsen, uitlijnen, bufferen en goederen naar verschillende niveaus verplaatsen. VMS geeft u graag advies over de juiste toepassing binnen uw bedrijfsproces. 

Benieuwd wat een conveyor oplossing voor uw bedrijf kan betekenen?

Belangrijk onderdeel voor een totaaloplossing: conveying

VMS biedt niet alleen robotoplossingen, maar ook het transport van en naar die robotoplossingen. Een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing is namelijk een conveyor-systeem: het intern transporteren van producten. Het automatiseren van dit proces heeft veel voordelen. Hierbij kunt u denken aan het feit dat u geen centrale schakelkast meer nodig heeft en hierdoor ook geen extra kabels en kabelkanalen hoeft te hebben, of aan de duurzaamheid van uw material handling-systeem.

Oplossingen

VMS heeft ervaring met verschillende typen transportsystemen, waardoor het mogelijk is om meerdere systemen aan elkaar te koppelen. Het juiste conveying-systeem kan een lastige keus zijn. Eisen die doorslaggevend kunnen zijn voor de optimale transportoplossing, zijn de producten, de vereiste doorvoercapaciteit en de gewenste lastdragers. VMS helpt u graag bij uw keuze voor de juiste transportoplossing.

De Ferag Deniway, bijvoorbeeld, is een transportband met kettingen dat ondersteund wordt door rollen met een lage wrijving. Dankzij de lage rolweerstand, is het mogelijk om zeer lange afstanden te bereiken zonder lastige transfers. Het systeem is ontworpen als een modulaire kit, dus het is gemakkelijk schaalbaar. Een productlijn kan aangepast en uitgebreid worden met zeer weinig inspanning. Op deze manier kunnen alle processen plaatsvinden op transportbanden die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het onderhoudsvrije ontwerp garandeert een lange levensduur met lage bedrijfskosten en een hoge efficiëntie.

Naast de Ferag Deniway, zijn er nog meer oplossingen om het intern transporteren van goederen te automatiseren en optimaliseren.

Leveranciers

VMS behartigt al vele jaren de belangen van Ferag in de Nederlandse markt. VMS heeft dan ook gecertificeerde Ferag monteurs in dienst die zelfstandig installaties opbouwen en in bedrijf nemen. Business owner Niels van der Sloot van VMS is blij met de de samenwerking. “Voor ons zijn de oplossingen van Ferag een prachtige aanvulling op ons productportfolio van moderne, innovatieve en kwalitatief hoogstaande material handling systemen. De complexe en tijdrovende integratieprocessen zijn overbodig.”

 • Ferag
Wilt u in contact komen over onze conveyor oplossingen?
 • Conveyor System Avancon

Conveyor oplossingen voor intern transport

 • Ferag Deniway

  De Deniway is een transportband met kettingen dat ondersteund wordt door rollen met een lage wrijving. Dankzij de lage rolweerstand, is het mogelijk om zeer lange afstanden te bereiken zonder lastige transfers. De mogelijkheden van 3D lay-out zorgen ervoor dat er een continue materiaalstroom is over meerdere niveaus. Het systeem is ontworpen als een modulaire kit, dus het is gemakkelijk schaalbaar. Een productlijn kan aangepast en uitgebreid worden met zeer weinig inspanning. Op deze manier kunnen alle processen plaatsvinden op transportbanden die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het onderhoudsvrije ontwerp garandeert een lange levensduur met lage bedrijfskosten en een hoge efficiëntie.

  • Indrukwekkend eenvoudig, robuust en betrouwbaar
  • Onderhoudsarm en duurzaam
  • Laat vervoeren van lange afstanden tot 300 meter met slechts één station toe

Bekijk de brochure van Ferag

 • Informatie over de Ferag Deniway

Bekijk voor welke sectoren wij oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS