Print and Postal services

Wat kunnen wij betekenen voor de printindustrie?

Print and postal

Digitalisering transformeert de economie. Communicatie is daar een groot onderdeel van. Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. Om de kansen van digitalisering in de printindustrie te benutten, stappen innovatieve bedrijven over op de nieuwste technologieën en hierdoor staan zij een streepje voor op de concurrentie.

VMS helpt u graag bij het benutten van deze kansen.

Wat kunnen wij betekenen voor print and postal?

Kansen benutten binnen de print and postal industrie

Door het digitale tijdperk verandert de vraag van de consument continu. Tegenwoordig zien we dat de traditionele drukkerijen hun businessmodel aanpassen, zodat zij beter in kunnen spelen op die vraag. De consument verwacht meer van een drukkerij. Zij zijn op zoek naar organisaties die een combinatie tussen offline en online media inzetten.

De traditionele drukkerijen in de grafische industrie specialiseren zich in bijvoorbeeld online media of zij worden een grafmedia-organisatie. Dit resulteert in nieuwe producten en diensten.

Post- en pakketdiensten

Daarnaast groeit de E-commerce sector en dit zorgt voor grote uitdagingen bij aanbieders van post- en pakketdiensten. De doorlooptijden van de orders worden korter en het productaanbod wordt groter en groter. Om de constant grote hoeveelheden pakketten te kunnen verwerken, moeten de operationele processen in de pakjescentra worden geautomatiseerd.

 

Technologie van Ferag

De innovatieve transport- en sorteertechnologie van Ferag helpt bij het optimaliseren van intralogistieke processen. De absolute sorteernauwkeurigheid en betrouwbaarheid met een constant hoge doorvoer spelen een belangrijke rol. Onze systemen kunnen ook pakketten in alle mogelijke vormen en materialen transporteren en sorteren. Het grote voordeel hier is de ruimtebesparende en flexibele lijnen met zeer kleine bochtstralen en spiraalvormige spiralen om verschillende hoogteniveaus in een kleine ruimte te overwinnen. Dankzij de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van onze technologie kunnen we postbedrijven en CEP-diensten wereldwijd overtuigen.

 • Behandeling van pakketten in alle mogelijke maten, vormen en materialen
 • Ruimtebesparende oplossingen dankzij compact ontwerp
 • Flexibele technologie voor klantspecifieke vereisten
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw post- en pakketbedrijf?
 • Ferag Denisort Compact

Bekijk voor welke sectoren wij oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS