Over VMS

Leer Veer Motion Solutions kennen

Over Veer Motion Solutions

Veer Motion Solutions is specialist in het automatiseren van goederenstromen en logistieke systemen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat voor ieder (intralogistiek) vraagstuk een totaaloplossing te bieden. Van idee tot implementatie, maar ook op het gebied van service & consulting. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om magazijnautomatisering, automatisch beladen van vrachtwagens, end of line automatisering of andere toepassingen: wij regelen het voor u.

Benieuwd wat de oplossingen van VMS voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Ons team bestaat uit de beste experts

Onze kracht zit in onze mensen die allemaal een zeer hoge loyaliteit hebben naar onze klanten. VMS werkt altijd samen met de klant om tot de meest ideale oplossing te komen. Wij hebben onze krachten gebundeld met die van onze partners en hierdoor zijn we meer dan in staat om met de juiste oplossing(en) te komen. Hiernaast staat aftersales hoog bij ons in het vaandel omdat wij vaak een lange termijn relatie aangaan met onze klanten.

Ons kleine team bestaat uit experts die een grote impact maken. Niels, Lowie en Rogier zijn vanaf het begin werkzaam bij VMS. Frederic heeft op een later moment het team versterkt, maar werkt ook al een lange tijd bij VMS. Danny, onze jongste engineer, heeft zich in 2020 aangesloten bij het team.

Maak kennis met ons team

 • Niels Van Der Sloot

  Eigenaar & verantwoordelijk voor sales en partnerships

  Niels heeft de opleiding Grafische MTS gevolgd en Commerciële economie aan de heao. In 2013 heeft hij aandelen overgenomen en is daarmee de huidige eigenaar van Veer Motion Solutions.

 • Frederic

  Project- & Account Manager

  Frederic heeft de Opleiding HEAO gevolgd. Hij werkt ondertussen 14 jaar bij VMS en is verantwoordelijk voor IT/Finance en projecten.

 • Rogier voert onderhoud uit

  Manager Service Department

  Rogier is Allround Technisch Monteur op het gebied van techniek. Hij heeft wereldwijde opdrachten uitgevoerd en geeft leiding aan het service team van VMS. Hij draagt zorg voor de klantcontacten met betrekking tot aftersales & service.

 • Danny

  Service Engineer

  Danny is onze jongste engineer. Hij volgt de opleiding tot Robot Coördinator. In de toekomst zal Danny dan ook zeker zijn meerwaarde hebben op nieuwe automatiseringsopdrachten waarbij robotica aan te pas komt.

 • Service monteur

  Reno is onze nieuwste servicemonteur. Hij heeft ruime ervaring als A drukker waarna hij 2 jaar in de technische dienst gewerkt bij een groot Print bedrijf. Hij gaat nu zijn technische kennis inzetten voor de klanten van VMS

Lid van VLGA en UMG

VMS is lid van de UMG en VLGA. Dit is de federatieve brancheorganisatie in de Benelux voor leveranciers en groothandelaren van machines en materieel voor alle producenten en verwerkers van Printmedia en aanverwante activiteiten in de ruimste zin.

Logo VLGA    Logo UMG

 

De historie achter Veer Motion Solutions

Bedrijfspand in Harderwijk gekocht

In 2017 hebben wij ons bedrijfspand aan de Daltonstraat 20A in harderwijk gekocht. Na aankoop van het relatief nieuwe pand, hebben wij dit aangepast aan onze wensen waardoor wij opslag en kantoor weer bij elkaar hebben.
2017

Verhuizing naar Harderwijk

In 2016 is Veer Motion Solutions verhuisd naar Harderwijk.
2016

Overname aandelen

In 2013 werden de aandelen overgenomen door Niels van der Sloot, de huidige eigenaar van VMS.
2013

Naamverandering

In 2010 is de naam van het bedrijf veranderd naar Veer Motion Solutions B.V. met al in het achterhoofd de teruggang van de grafische industrie en de opkomst van de intralogistieke markt.
2010

Begin in Soest

De oprichter Nico van der Veer (1951) is begonnen met een team van technici. Niels van der Sloot (1971) is in Soest begonnen met het voorzien van de bestaande klantenkring van advies en service. In 2007 werd het nieuwe bedrijfspand geopend aan de Oostergracht in Soest.
2007

Ontstaan in 2004 als Veer Postpress Solutions

In 2004 is VMS ooit begonnen als Veer Postpress Solutions in Soest aan de nieuwegracht. Voor die tijd bestond het bedrijf uit een verkoopmaatschappij en productiebedrijf onder de vlag van Ferag Ag uit Zwitserland.
2004
Copyright VMS