Automotive

Wat kunnen wij betekenen voor automotive?

Optimalisatie logistieke processen in Automotive

De auto-industrie, ofwel de automotive industrie, verandert continu en daardoor is er veel flexibiliteit nodig. Doordat de concurrentie in de auto-industrie wereldwijd toeneemt, is het voor veel fabrikanten nodig om hun logistieke processen te optimaliseren. Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

Wat kunnen wij betekenen voor automotive?

Ontdek de mogelijkheden in Automotive

Logistiek in de auto-industrie is een model voor andere industrieën vanwege de efficiëntie. OEM’s, leveranciers en logistiek medewerkers werken nauw samen om een ​​soepel materiaalstroombeheer voor het productieproces te garanderen. VMS kan samen met haar partners volledige oplossingen bieden. Skilled en Ferag hebben bijvoorbeeld de ideale producten voor een oplossing in de auto-industrie.

Skilled-systemen in de auto-industrie

Skilled Group biedt volledig geautomatiseerde handlingoplossingen voor bandenfabrikanten. Zij bedienen de banden-, rubber- en auto-industrie sinds 1964 en dankzij de ervaring die zij hebben opgedaan, kunnen we een breed scala aan succesvolle installaties opleveren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Autovelgen palletiseerder
 • Afgewerkte bandenpalletiseermachine
 • Tussentijds opslagsysteem voor afgewerkte banden
 • Bandenbouwrobots
 • Bandenopslagsysteem

Ferag-systemen in de auto-industrie

Daarnaast kan Ferag met de betrouwbare transport- en sorteertechnologie zorgen voor het succesvol combineren van verschillende subprocessen. Bovenal is Skyfall, het gangvrije systeem, perfect geschikt voor het bufferen, sorteren en sequencen (JIS) van componenten met een gewicht tot 25 kg. Elke Skyfall-hanger kan individueel worden bestuurd en gevolgd, waardoor arbeidsintensieve pickprocessen volledig worden geautomatiseerd.

Door producten via het plafond te transporteren en op te slaan, kan de vrije ruimte op de vloer worden gebruikt voor andere processen. Bovendien zijn er geen sleeptreinen of  is er geen heftruckverkeer, wat resulteert in meer veiligheid voor de werknemers. De tussentijdse buffering en ontkoppeling van processtappen zorgt ervoor dat zelfs bij verschillende uitvoersnelheden de continue materiaalstroom niet wordt verstoord. De combinatie van voorraad en onderhoudsarme transportbandtechnologie garandeert een betrouwbare levering aan klanten of vervolgprocessen.

 • Gebruik van plafondgebieden voor transportroutes en magazijnen
 • Automatisering van pickprocessen
 • Onderhoudsarme technologie
 • Meer veiligheid door minder verkeer op de grond
 • Flexibiliteit en gemakkelijke uit te breiden
Wilt u in contact komen over de mogelijkheden voor uw automative bedrijf?

Bekijk voor welke sectoren wij oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS