Distributie

Wat kunnen wij betekenen voor de distributiesector?

Belangrijk proces binnen logistiek: distributie

Distributie vormt de laatste stap in uw logistieke keten. Dit is het laatste transport van magazijn naar de eindgebruiker. Ook valt hier het klaarmaken van de verzending onder en het verzamelen van orders. Bedrijven hanteren voor hun producten of diensten meestal meer dan één distributiekanaal, omdat elke methode om een andere aanpak vraagt. VMS adviseert u graag over de mogelijkheden binnen uw flow.

Wat kunnen wij betekenen voor distributiecentra?

Transformeer uw distributieprocessen

De eindgebruiker wordt steeds veeleisender. Orders moeten sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt in samenwerking met partners verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

Doordat de eindgebruiker, ofwel de consument, steeds veeleisender wordt, is het van belang om uw magazijn- en distributiebeheer optimaal in te zetten. Het aantal distributiecentra dat met robots werkt, zal de komende jaren enorm hard stijgen. In 2025 zullen 50.000 magazijnen wereldwijd zijn uitgerust met robottechnologie.

De logistiek in distributieomgevingen heeft zich snel ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan beslissingen over voorraadbeheer, magazijnen en extern transport. Door uw distributieomgeving te voorzien van toekomstgerichte oplossingen, kunt u de concurrentie voorblijven.

Voor de distributiesector zijn ontzettend veel oplossingen. VMS adviseert u graag over de juiste oplossing die het beste bij uw bedrijf en situatie past.

Wilt u advies over de automatiseringsoplossingen?
 • Fashion

Bekijk voor welke sectoren wij oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS