Aftersales

Service en ondersteuning

Hoe kunnen wij u helpen?

Ook voor aftersales, zoals onderhoud, reserveonderdelen en retrofits, kunt u op ons rekenen. Onze gekwalificeerde engineers kunnen u helpen voorkomen dat uw productieproces tot stilstand komt doordat een machine onderhoud nodig heeft. Zo adviseren onze engineers wanneer u het beste onderhoud kunt (laten) uitvoeren in de toekomst. Ook ontvangt u advies over de reserveonderdelen en zijn retrofits mogelijk als u nog wat langer gebruik wilt maken van uw machines. Wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen over aftersales?

Alle handvaten  zodat u aan de slag kunt met automatisering

VMS werkt met u samen om tot de meest ideale totaaloplossing te komen voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces. De werkzaamheden na het leveren van een machine of installatie horen ook bij die totaaloplossing.

Onderhoudswerkzaamheden

Uw voordelen van samenwerken met VMS:

 • Vermindering van ongeplande stilstand door preventief onderhoud
 • Verbeterde efficiency en productiviteit
 • Verouderde componenten identificeren en ontvang adviezen voor vervangende componenten
 • Mogelijkheden ontdekken voor verbetering (machine up-to-date houden
Meer weten over onderhoud en spare parts?
 • Mogelijkheden analyseren

  Onze gespecialiseerde engineers helpen u graag bij het identificeren van de mogelijkheden om uw bedrijfsproces te automatiseren en optimaliseren. VMS biedt in samenwerking met onze partners totaaloplossingen voor ieder (intra)logistiek vraagstuk.

 • Veiligheid staat voorop

  Wetgeving rondom veiligheid wordt continu bijgesteld, maar u kunt dit met uw apparatuur vaak niet allemaal bijhouden. Heeft u een machine of installatie via VMS besteld? Dan voldoen deze aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook de originele kwaliteitsonderdelen voldoen aan de veiligheidsnormen.

 • Hybride montages

  Wij hebben klanten die het fijn vinden om de uitvoering van het montagewerk zelf te doen. Dit kan natuurlijk altijd in goed overleg. Met onze expertise en aan de hand van onze rapportages, leggen wij u graag uit hoe het werkt waardoor u de uitvoering van het montagewerk zelf kunt doen.

 • Begeleiding op afstand of locatie

  De werknemers van VMS staan voor u klaar om technische ondersteuning te bieden, waarbij het niet uitmaakt waar u zich bevindt. We willen er natuurlijk voor zorgen dat uw machine of installatie zo snel mogelijk weer draait als er zich een storing voordoet. Onze engineers kunnen door jarenlange ervaring er vaak telefonisch al voor zorgen dat uw probleem wordt opgelost. Mocht het telefonisch niet op te lossen zijn, dan komen wij graag bij u op locatie.

Ons team staat voor u klaar

 • Niels Van Der Sloot

  Eigenaar & verantwoordelijk voor sales en partnerships

  Niels heeft de opleiding Grafische MTS gevolgd en Commerciële economie aan de heao. In 2013 heeft hij aandelen overgenomen en is daarmee de huidige eigenaar van Veer Motion Solutions.

 • Frederic

  Project- & Account Manager

  Frederic heeft de Opleiding HEAO gevolgd. Hij werkt ondertussen acht jaar bij VMS en is verantwoordelijk voor IT/Finance en projecten.

 • Rogier voert onderhoud uit

  Manager Service Department

  Rogier is Allround Technisch Monteur op het gebied van techniek. Hij heeft wereldwijde opdrachten uitgevoerd en geeft leiding aan het service team van VMS. Hij draagt zorg voor de klantcontacten met betrekking tot aftersales & service.

 • Danny

  Service Engineer

  Danny is onze jongste engineer. Hij volgt de opleiding tot Robot Coördinator. In de toekomst zal Danny dan ook zeker zijn meerwaarde hebben op nieuwe automatiseringsopdrachten waarbij robotica aan te pas komt.

 • Service monteur

  Reno is onze nieuwste servicemonteur. Hij heeft ruime ervaring als A drukker waarna hij 2 jaar in de technische dienst gewerkt bij een groot Print bedrijf. Hij gaat nu zijn technische kennis inzetten voor de klanten van VMS

Heeft u een vraag over aftersales?

Stel uw vraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Copyright VMS