Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

Onze partner SEGBERT ontwikkelt al meer dan 50 jaar passende oplossingen voor het stapelen van pallets voor alle eisen en industrie├źn.

Automatisering is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Veel bedrijven zijn op zoek naar oplossingen voor het stapelen van pallets voor hun eindlijnprocessen om pallets sneller, stabieler en veiliger te kunnen stapelen, en ook om het tekort aan vakkrachten tegen te gaan.

Bij het zoeken naar de juiste oplossing voor het stapelen van pallets staan veel klanten vaak voor vergelijkbare uitdagingen:

Hun productielocaties bieden vaak weinig ruimte voor grote palletiseersystemen. Klanten zijn daarom op zoek naar flexibele, goedkopere alternatieven.
Automatiserings- en palletiseerspecialist SEGBERT heeft met de verrijdbare, compacte palletiseerrobot GPA-25 precies deze behoeften aangepakt en heeft een moderne palletiseermachine op de markt gebracht die biedt waar veel klanten naar op zoek zijn: flexibiliteit, innovatie, een compact ontwerp en een betaalbare prijs!
Dankzij zijn compacte en variabele ontwerp kan de GPA-25 ideaal worden gebruikt op locaties met weinig ruimte. In enkele minuten kan de machine inclusief hekwerk worden ingeschoven en vervolgens met een palletwagen probleemloos naar een andere locatie worden verplaatst en daar ook flexibel worden ingezet.

De GPA-25 heeft een draagvermogen van 25 kilogram (exclusief het gewicht van de grijper). Er zijn klantspecifieke grijpers ontworpen en gebouwd voor de GPA-25, die zowel verpakte producten, dozen, losse gestapelde producten als open trays en andere niet-absorberende producten voorzichtig en betrouwbaar kunnen verwerken. Ook het stapelen van twee verschillende producten is op maat mogelijk. De integratie van een tussenleggermagazijn is optioneel en zorgt voor extra stabiliteit van de pallets.

Copyright VMS