Robotiseringsanalyse

Is uw bedrijf klaar voor automatisering en robotisering?

Moet ik ook meegaan met de nieuwste trends en meer focus leggen op robotisering en automatisering? Is het wel geschikt voor mijn bedrijf? Een deel van mijn bedrijf is al geautomatiseerd, maar wat kan er nog meer?

Allerlei vragen die in u op kunnen komen zodra u gaat nadenken over het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Met ontzettend veel oplossingen voor allerlei sectoren kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Helemaal als het de eerste keer is dat u overweegt te gaan automatiseren. Daarom hebben wij de Robotiseringsanalyse in het leven geroepen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van robotisering en automatisering voor uw bedrijf.

Is uw bedrijf klaar voor automatisering en robotisering?

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn bedrijf?

Bij het inzetten van robots binnen een bedrijf denkt men al snel aan robots die zelfstandig rondlopen, denken en handelen. Dit is niet zozeer wat wij bedoelen met het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. In de praktijk bedoelen wij hier bijvoorbeeld een robotarm mee die industrieel werk verricht.

Echter is een robotarm slechts een klein deel van de technologie. Er zijn een tal van technologieën die ten goede komen van uw bedrijfsproces. Het gaat al een tijd niet meer alleen over het internet, maar ook over kunstmatige intelligentie, zelfrijdende auto’s, big data, enzovoort. Wij noemen dit ook wel de Smart Industry 4.0.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat u denkt: ”Hé, Smart Industry?”. Veel vragen zullen er door uw hoofd spoken en dan met name over welke (nieuwe) technologieën relevant kunnen zijn voor uw bedrijf. Het gaat hierbij dus om het maken van strategische keuzes, rekening houdend met het personeelsbeleid en de organisatieontwikkeling.

Hoe pak je zo’n technologievraagstuk aan? Daar helpen wij u graag bij. Met behulp van de robotiseringsanalyse komt u er in 6 vragen achter of uw bedrijf klaar is voor robotisering en automatisering, en wij kunnen u advies geven.

Wilt u de vrijblijvende robotiseringsanalyse doen?

Wat kunt u verwachten van de robotiseringsanalyse?

 • Start van de analyse

  Is uw bedrijf klaar voor robotisering en automatisering? Kom er met 6 vragen achter door de analyse in te vullen.

 • Wij controleren uw antwoorden

  De antwoorden worden door ons gecontroleerd. Mochten wij nog aanvullende informatie nodig hebben, dan krijgt u dit direct te weten.

 • Telefonisch contact

  Hadden wij aanvullende informatie van u nodig? Dan nemen wij telefonisch contact met u op, zodat we de analyse telefonisch met u kunnen doornemen.

Wij delen graag nieuws over ons vakgebied.

 • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

  18 april 2024

 • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

  14 maart 2024

Copyright VMS