Nieuws

Na een succesvolle test in december heeft Senefelder Misset besloten om door ons een inktjet installatie met DOD technologie te laten plaatsen op hun huidige Ferag Unidrum installatie. Deze Ferag Unidrum installatie hebben we in een eerder stadium al mogen installeren. Door ontwikkelingen in de markt en ouderdom van de huidige inkjet was Senefelder Misset op zoek naar een alternatief. We zijn specialist op het gebied van automatisering en procesoptimalisatie van goederenstromen en (intra)logistieke systemen, en hebben met de DOD technologie van Solex een snelle en betrouwbare oplossing geboden.

Met deze opdracht kan Senefelder Misset met 24.000 adressen per uur razendsnel en in-line inktjetten op hun drukwerk. De inktjetinstallatie, bestaande uit een DOD inktjetkop, UV drager en high tech camera systeem voor controle, is eind januari geïnstalleerd en naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

In  Nederland zijn wij de exclusieve vertegenwoordiging van Solex uit Duitsland, producent van DOD technologie. Naast deze highspeed oplossing zijn er tal van inktjet oplossingen beschikbaar voor verschillende segmenten, zoals Web en kleur.

Niels van der Sloot (VMS), Thomas Spekschoor (Misset), Wolfgang Wild (Solex)

Niels van der Sloot (VMS), Thomas Spekschoor (Misset), Wolfgang Wild (Solex)

 

“We zijn erg blij met de keuze van Senefelder Misset voor onze inktjetinstallatie met DOD technologie,” aldus Niels van der Sloot, directeur van VMS. “Het bevestigt de kracht van onze technologie en ons vermogen om onze klanten de beste oplossingen te bieden. We kijken ernaar uit om onze relatie met Senefelder Misset verder uit te bouwen.”

Over Ons
We zijn specialist in innovatieve verwerkings- en sorteersystemen en vertegenwoordigen Solex uit Duitsland in Nederland. Solex biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van adressering, mailing, codering, markering en commercieel drukwerk. 

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

    18 april 2024

  • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

    14 maart 2024

Copyright VMS