Nieuws

Onderhoudswerkzaamheden en levering omsnoeringsband voor Hubregtse Cartonnagefabriek

Hubregtse Cartonnagefabriek, gevestigd in Almelo, ontwerpt en produceert verpakkingen van vele soorten en maten. Van eenvoudig tot luxe, in grote en kleine oplage en van golf- of massief karton tot duplexverpakkingen. Voor de optimalisatie van het bedrijfsproces bij massief kartonnage heeft het bedrijf twee SMB NEO-VP omsnoeringsmachines ingezet. Voor het (preventief) onderhoud aan deze machines hebben zij VMS ingeschakeld. Ook leveren wij het omsnoeringsband.

Onderhoudswerkzaamheden

Hubregtse heeft twee SMB NEO-VP omsnoeringsmachines ingezet voor het omsnoeren van massief karton. Met massief kartonnage worden kartonsoorten zonder wafelvormige tussenlaag, dus geen golfkartonnage, bedoeld. De kracht van de NEO-VP ligt in het compact maken van het massieve karton. Doordat de lucht eerst uit het karton wordt gedrukt voordat deze wordt omsnoerd, zijn de stapels veel compacter. Hierdoor kunnen er meer pakketten tegelijk getransporteerd worden.

Voor het onderhoud van de machines zet het verpakkingsbedrijf VMS in. VMS voert al meer dan 25 jaar preventief en correctief onderhoud uit. Preventief onderhoud verkleint de kans op storingen en signaleert vroegtijdig wanneer er weer onderhoud nodig is. Ook worden de operators en td’ers opgeleid en getraind om zelf kleine onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast levert VMS onderdelen waar nodig en omsnoeringsband om de machines optimaal te laten presteren.

Omsnoeringsbanden

VMS levert al jaren diverse soorten verbruiksmaterialen, waaronder omsnoeringsbanden. Door de samenwerking met SMB biedt VMS haar klanten een breed scala aan omsnoeringsmogelijkheden. Van handomsnoeringsmachines tot volautomatische omsnoeringsmachines en inline systemen. VMS staat garant voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit omsnoeringsband. Om in alle behoeften te kunnen voorzien, bieden wij zowel band van Polypropyleen (PP) als van Polyester (PET) in diverse breedtes en diktes.

Ook in contact komen over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bekijk de SMB NEO

  • SMB Neo

    Informatie over SMB Neo

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Segbert palletiseerlijn voor Mediahuis

    23 maart 2023

  • LogiMAT 2023, Stuttgart

    23 maart 2023

Copyright VMS