Nieuws

Hoe gaat VMS om met Covid-19?

In de strijd tegen het Corona-virus heeft minister-president Rutte half maart extra maatregelen aangekondigd. Deze noodzakelijke maatregelen hebben, zowel privé als zakelijk, grote gevolgen voor iedereen. Dus ook voor VMS. Zo werden er direct drie geplande installaties stilgelegd, waardoor er plotseling veel ruimte in onze goedgevulde planning ontstond.

Inmiddels zijn we vier weken verder en kunnen we zeggen dat VMS mede door de nuchterheid en flexibiliteit van ons team tot nu toe volledig operationeel is gebleven. Het is volkomen begrijpelijk dat sommige klanten hebben besloten om preventieve onderhoudswerkzaamheden even uit te stellen. Andere klanten maken juist nu graag gebruik van onze technische ondersteuning. Uiteraard werken wij overal wel uitsluitend volgens de richtlijnen van het RIVM. Om dit ook op ons eigen kantoor te kunnen doen, hebben wij de werkzaamheden en tijden zo verdeeld dat er altijd iemand aanwezig is om inkooporders, goederenontvangsten en -leveringen te verwerken.

Tot nu toe worden de onderdelen en verbruiksmaterialen uit de diverse landen volgens normale levertijden geleverd. Wij hebben van onze leveranciers geen berichten gekregen dat dit binnenkort verandert, en hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij deze diensten kunnen voortzetten zoals u van ons gewend bent.

Omdat de vakbeurzen Logimat, Interpack en Drupa in 2020 zijn afgelast, hebben wij hier niet onze nieuwste ontwikkelingen kunnen laten zien. Daarom zal VMS deze nieuwe technologieën nog meer via onze vernieuwde website en LinkedIn met u delen.

Met vriendelijke groet,

Niels van der Sloot (eigenaar VMS)

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

    18 april 2024

  • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

    14 maart 2024

Copyright VMS