Aankomende evenementen

Evenementen 2023 van VMS en partners

Er staan er de komende periode weer een aantal evenementen gepland. Graag zien we u weer bij deze evenementen, waar wij namens of samen met onze partners aanwezig zijn.

World Printers Summit 2023

Bezoek op 11 t/m 13 oktober onze partner Ferag op World Printers Summit 2023 in Frankfurt, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de wereldwijde printgemeenschap binnen WAN-IFRA. Hier worden alle printgerelateerde vragen beantwoordt en worden drukkers, materiaalleveranciers en apparatuurfabrikanten samen gebracht voor de printproductie, van pre-press tot pers en tot productafwerking en -levering.

Empack

Ben je op zoek naar snellere en duurzamere verpakkingslijnen? Of wil je meer te weten komen over nieuwe verpakkingen, verpakkingsmaterialen en -designs? Dat kan tijdens Empack 2023 op 25 en 26 oktober in Mechelen. Bezoek onze partner Ferag in hal 6 op stand C36.

Logistics Expo

Bezoek op 11 en 12 oktober onze partner Ferag op Logistics Summit 2023 in Dusseldorf, waar ze graag idee├źn wisselen over de unieke conveyor en sorteer oplossingen. Interesse om ze te bezoeken? Vraag ons gerust naar meer informatie.

Pack Expo

Bij Pack Expo op 11 t/m 13 september in Las Vegas, ligt de focus verpakkings- en verwerkingsoplossingen

Bezoek onze partner Coesia op stand C-4400

Vragen over een van deze evenementen? Neem contact op.

LogiMAT 2023

Bezoek onze partner Ferag op LogiMAT 2023, hal 3, stand C03. Ervaar live de innovatieve en intelligente induct-oplossing voor automatisch vullen van pouches, bestaande uit het Skyfall hangtransportsysteem en het Celluveyor modulair transport- en positioneringssysteem.

Ook partner Skilled zal haar warehouse oplossingen tonen op LogiMAT en te vinden zijn in hal 7, stand B31.

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

    18 april 2024

  • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

    14 maart 2024

Copyright VMS