Aankomende evenementen

Aankomende evenementen van VMS en partners

Eindelijk mogen we weer fysieke evenementen met elkaar beleven. Er staan er de komende periode dan ook maar liefst drie gepland. Graag zien we u weer bij deze evenementen, waar wij of onze partners aanwezig zijn.

Logistica Next

De logistiek van morgen is smart, safe en sustainable. En het liefst allemaal tegelijk. Logistica Next neemt je mee naar de logistiek van morgen. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen. Een compleet aanbod van vooruitstrevende en praktische oplossingen voor de problemen van vandaag en morgen.

Wij zijn erbij samen met onze partner Ferag AG, waar we de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van transporteren, sorteren, bufferen en distributie zullen laten zien.

Ipack-Ima

IPACK-IMA is hét internationale evenement die elke stap van de productieketen laat zien: van verwerking tot verpakking, van ontwerp tot innovatieve materialen, van etikettering tot end-of-line, van automatisering tot digitalisering. Dus ronduit interessant!

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op de website

Vragen over een van deze evenementen? Neem contact op.

Warehouse insights

Warehouse Insights is hét vernieuwde event voor professionals in logistiek. Met een enorme voorraad inspirerende sprekers en leerzame kennissessies wordt er stil gestaan bij de laatste ontwikkelingen en uitdagingen. Het programma wordt gebouwd rondom drie thema’s:

  • Future Proof Logistics
  • Digitale Innovaties
  • Material Handling

Zelf zullen wij hier aanwezig zijn en een werkende cobot zullen tonen. We zien u graag tijdens dit evenement. Voor extra informatie kunt u de website raadplegen.

LogiMat

De steeds veranderende markten vragen om flexibele en innovatieve logistiek. Processen moeten continu worden bewaakt en geoptimaliseerd. Op dit evenement presenteren internationale standhouders innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen voor rationalisatie, procesoptimalisatie en kostenreductie van logistieke processen. Graag zien we u op LogiMat zodat onze verschillende partners hun oplossingen kunnen tonen.

Wilt u meer weten over dit evenement?  Alle informatie kunt u vinden op de website.

Wij delen graag informatie over ons vakgebied.

  • Optimaal stapelen op de kleinste ruimte: de GPA-25 van SEGBERT maakt het mogelijk.

    18 april 2024

  • Ferag AG UTR Ombouw voor DPG Media Nederland in Amsterdam

    14 maart 2024

Copyright VMS