Open dagen Skilled

Gantry robot - Fresh food picking

Wij nodigen u graag uit voor de open dagen van Skilled

Skilled Group, onze partner voor palletiseeroplossingen, organiseert 28, 29 en 30 juni open dagen in Italië met de focus op Fresh Food Picking. Zo laten zij de Gantry robot in actie zien, wat u ook via een live stream kunt bekijken. Een mooie kans om vrijblijvend te ontdekken wat deze oplossing te bieden heeft.

Wij zien dat automatisering binnen de voedingsmiddelenindustrie vaak als lastig wordt ervaren. Toch is het goed mogelijk om zowel het proces van verzamelen, bufferen, sorteren, gemixt palletiseren, wikkelen als etiketteren te automatiseren. Om dit proces te laten zien, bouwt Skilled een opstelling in Italië met de Gantry robot. Een unieke kans om deze robot in actie te zien.

Om die reden nodigen wij u graag uit! Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Op een later moment brengen wij u op de hoogte over de dag en het tijdstip van de live stream over de Gantry robot.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om één van deze dagen aanwezig te zijn, maar heeft u wel belangstelling? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meld u vrijblijvend aan voor de open dagen van Skilled

Via dit formulier kunt u uw contactgegevens achterlaten. Zo kunnen we u op de hoogte brengen over de open dagen en de dag / het tijdstip van de live stream over de Gantry robot.

 • Skilled rainbow palletizing
 • Skilled Gantry Robot
 • Aardappelen - AGF sector

Automatisering voedingsmiddelenindustrie

Door de toenemende uitdagingen is het voor de voedingsmiddelenindustrie belangrijk om te automatiseren. Producenten en distributeurs zetten dan ook al (de eerste) stappen richting een geautomatiseerde productieomgeving omdat zij het belang ervan inzien. Toch zien zij ook dat robots gemakkelijker werken in een gecontroleerde omgeving. Dat is precies de moeilijkheid in de voedselindustrie. Verse producten veranderen van vorm en verschillen qua gewicht. Eindklanten willen vaak verschillende producten geleverd krijgen en het sorteer- en pickproces is dan ook zeer tijdrovend.

Opgesomd zien wij de volgende uitdagingen binnen de voedselmiddelen- en drankenindustrie:

 • Lage sorteerefficiëntie
 • Variabiliteit van producten
 • Variabel in aantallen
 • Hoge arbeidskosten
 • Hoge omloopsnelheden
 • Kwetsbare producten

Deze uitdagingen zijn goed om te zetten in kansen voor procesoptimalisatie. Wij leggen u graag uit hoe we dit aanpakken aan de hand van een case in de Fresh Food met verpakte kip als product. U kunt de case hieronder gratis downloaden.

Skilled Gantry Robot

Vraag de case in fresh food gratis aan via de button

Meer informatie over de Gantry robot

 • Gantry Robot - Skilled Group

  Skilled – Gantry robot

  De Gantry robot komt voort uit de behoefte om een ​​gebruiksvriendelijke en economische palletiseerrobot te leveren voor productielijnen met een lage snelheid. Vanwege het eenvoudige ontwerp en de modulaire constructie kan de installatie en het opstarten in enkele dagen worden voltooid. Een Gantry (of portaal) robot kan bewegen over een horizontaal vlak en wordt ook wel een ”lineaire” robot genoemd. De Gantry wordt meestal ingezet voor pick & place-toepassingen.

  • Ideaal voor het palletiseren van 1 product tegelijk (speciale palletiser)
  • Ook mogelijk om meerdere productlijnen te palletiseren
  • Geschikt voor zeer zware producten met behulp van een gecentraliseerd palletiseergebied

Bent u erbij?

Via dit formulier kunt u uw contactgegevens achterlaten. Zo kunnen we u op de hoogte brengen over de open dagen en de dag / het tijdstip van de live stream over de Gantry robot.

Bekijk voor welke sectoren wij nog meer oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS