Wij nodigen u graag uit voor de innovatie dagen van Coesia

Coesia, onze partner voor de ontwikkeling en levering van innovatieve machines, systemen en diensten die productieprocessen optimaliseren, efficiëntie verhogen en productkwaliteit waarborgen, organiseert innovatiedagen op 17, 18 en 19 oktober 2023. Deze dagen staan in het teken van verpakkingsautomatisering en vinden plaats op de locatie van Emmeci SpA in Cerreto Guidi (FI).

End-to-end oplossingen voor e-commerce

Tijdens deze innovatie dagen zal Coesia de innovatieve E-BM Box Maker-oplossing introduceren, die is ontworpen voor de productie van op maat gemaakte dozen. Deze oplossing is specifiek gericht op het aanpakken van uitdagingen binnen de E-Commerce B2C- en B2B-bedrijfssegmenten en is bedoeld om uw E-commerce orderafhandelingsproces te optimaliseren.

Eigenschappen E-BM box on demand:

 • Unieke flexibiliteit
  De doosgrootte wordt automatisch aangepast aan het product dat deze zal bevatten, in realtime. Beschermt een breed scala aan productvarianten (SKUs).
 • 360° duurzaamheid
  Doosproductie op maat resulteert in optimalisatie van materiaalgebruik, verminderd gebruik van kartonmateriaal, lagere kosten en emissies.
 • Superieure kwaliteit
  Het productieproces geeft de doos meer stevigheid voor een verbeterde klantbeleving.

We nodigen u dan ook graag uit Coesia met ons te bezoeken bij Emmeci SpA, Cerreto Guidi (FI) – tijdens onze open dagen op 17, 18 en 19 oktober 2023. Niels van der Sloot zal aanwezig zijn vanuit VMS om verdere informatie te geven of eventuele vragen te beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand link.
AANMELDEN

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om in deze periode deel te nemen, maar heeft u wel belangstelling? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte gehouden worden?

Via dit formulier kunt u uw contactgegevens achterlaten. Zo kunnen we u op de hoogte brengen over de innovatie dagen Coesia.

Bekijk voor welke sectoren wij nog meer oplossingen bieden

 • Packaging

  (Corrugated) packaging

  Trends binnen de verpakkingsindustrie komen voort uit het gedrag van de consumenten. De uitdagingen binnen de verpakkingsindustrie nemen dan ook toe. VMS kan door de samenwerking met onze partners verschillende oplossingen bieden voor de verpakkingsindustrie.

 • Ferag Skyfall Fashion

  Fashion and Apparel

  De kledingindustrie wordt gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en is constant in beweging. Dit daagt niet alleen de modewereld uit, maar ook de logistiek. Wij bieden oplossingen voor het optimaliseren en automatiseren van het orderverwerkingsproces voor alle kanalen.

 • ferag skyfall sorter

  Warehousing and Logistics

  Magazijnoplossingen zijn over de jaren heen flink geëvolueerd. Met alle nieuwe technologieën en de groei van bijvoorbeeld E-commerce, is warehousing een belangrijk onderdeel die veel aandacht krijgt. VMS biedt (totaal)oplossingen voor verschillende magazijnen.

 • ferag Mailroom

  Print and Postal services

  Door de digitalisering is er een afname in de vraag naar print. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om in te spelen op deze ontwikkelingen en hier de juiste print applicaties voor in te zetten, zoals automatisering van de worflow. VMS helpt u graag bij het benutten van de kansen die digitalisering met zich mee brengen.

 • Ferag deniway

  Distribution

  Doordat de eindgebruiker steeds veeleisender wordt, moeten orders sneller afgehandeld worden en fouten worden niet geaccepteerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden in magazijn- en distributiecentra steeds complexer. VMS biedt verschillende logistieke oplossingen voor het optimaliseren van uw magazijn- en distributiebeheer.

 • ferag Automotive

  Automotive

  Samen met onze partners beschikken wij over volledig geautomatiseerde oplossingen voor de auto-industrie. Door te profiteren van deze oplossingen, kunt u winstgevend en concurrerend blijven.

 • Healthcare and Chemicals

  Healthcare and Chemicals

  VMS biedt in samenwerking met partners slimme oplossingen om de productiviteit en effectiviteit te vergroten binnen uw bedrijfsproces. Door uw processen te automatiseren kunt u snel en flexibel reageren op de concurrerende markt en de steeds veranderende eisen in de gezondheidszorg.

 • E-commerce

  E-commerce

  Tegenwoordig willen mensen hun orders steeds sneller ontvangen, dus de logistieke processen binnen E-commerce distributiecentra kunnen geoptimaliseerd worden om die snelheid te garanderen. VMS biedt in samenwerking met onze partners een breed scala aan oplossingen voor E-commerce.

 • Food and beverages

  Food and Beverages

  VMS biedt verschillende oplossingen voor magazijnlogistiek voor producenten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken. Dit kunnen zowel regionale als multinationale voedselproducenten zijn.

Copyright VMS