Een succesvolle upgrade bij DPG Media Best

In het najaar van 2023 kregen we met VMS de opdracht van André Fokkema(Directeur DPG Media Best) om de software en hardware van het Ferag Mailroomsysteem bij DPG Media Best te vernieuwen. Na maanden van voorbereiding door de Ferag programmeurs, is de implementatie de afgelopen twee weken succesvol voltooid. Ondanks de uitdagingen zoals de gelijktijdigheid met productie, kunnen we zeggen dat de implementatie is geslaagd!

Het Zwitserse Ferag AG mailroomsysteem, oorspronkelijk geïnstalleerd in 2007 met het Linemaster-systeem en geavanceerde automatische krantenpers koppeling, blijft dag in dag uit zijn waarde bewijzen. Met deze nieuwste upgrade is het systeem klaar om te voldoen aan de groeiende eisen van DPG Media Nederland.

Een speciale dank gaat uit naar Rob Kuipers en Rini Bogers van DPG Media Best voor hun voortreffelijke interne begeleiding tijdens het voorbereidingsproces, in nauwe samenwerking met onze Ferag software-engineers. Jullie inzet en samenwerking hebben een grote rol gespeeld in het succes van dit project!
Daarnaast willen we onze waardering uitspreken voor het deskundige team van specialisten van Ferag en VMS, en speciaal Rogier van der Heide van VMS voor zijn begeleiding.

Op naar een toekomst gevuld met nog meer mooie kranten zoals onder andere brabants dagblad, De Twentsche Courant Tubantia, Eindhovens Dagblad, BN DeStem, Het Laatste Nieuws en De Morgen !

Copyright VMS