Over onze partner Coesia

Wij werken nauw samen met onze partner Coesia voor oplossingen op het gebied van oplossingen voor het verwerken van online bestellingen. Van robotica tot verpakkingsautomatisering, van mass customization tot sorteersystemen. Voor bedrijven die actief zijn in de e-commerce sector zijn er zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke technologische oplossingen, gericht op wendbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie. De oplossingen van Coesia zijn onder te verdelen in een aantal categorieën:

  • Verpakkingsautomatisering
  • Automatisering van het E-Fulfillment Proces
  • Geavanceerde robotica

 

Benieuwd wat de oplossingen van Coesia voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Oplossingen van Coesia

Verpakkingsautomatisering

De verpakkingsautomatiseringsoplossingen van Coesia zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van e-commerce spelers voor op maat gemaakte, juiste-grote verpakkingen. Van het inpakken tot het maken van dozen, van het opzetten van kartonnen dozen tot het vullen van dozen en inline printen.

Digitaal printen

Dankzij de mogelijkheden voor printen op aanvraag stellen we e-commerce spelers in staat om een verbeterde klantbeleving te bieden, terwijl ze kosten optimaliseren en materialen besparen.

Box Maker

De Box Maker verpakkingsmachine zorgt ervoor dat de meest geschikte doos wordt geproduceerd en gevuld voor elke bestelling. De perfecte integratie van de Box maker software en het WMS van de klant zorgt ervoor dat de juiste doosgrootte vervolgens naar elk inpakstation wordt gestuurd, waar de productvuloperaties zullen worden uitgevoerd.

Orderafhandeling & Box on Demand

De Orderafhandeling & Box on Demand oplossing verpakt automatisch enkele en meervoudige bestellingen in de juiste doosformaten, waarbij elk proces van doosproductie tot vullen, sluiten en labelen voor verzending wordt beheerd. Perfect geïntegreerd met het WMS van de klant, zorgt het systeem ervoor dat de juiste hoeveelheid papier wordt gebruikt, overbodige leegtes worden geëlimineerd.

Automatisering van het E-Fulfillment Proces

De nieuwe generatie automatiseringsoplossingen voor het E-Fulfillment proces ontworpen om de nieuwe uitdagingen aan te pakken waarmee e-commerce spelers worden geconfronteerd. Wij bieden diverse oplossingen, variërend van transportmogelijkheden tot sorteermachines en robotica, die zijn ontworpen om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Digitale sorteermachine

De geavanceerde digitale sorteermachineoplossingen, gebaseerd op digitale locaties in plaats van fysieke vaste glijbanen, maken het mogelijk bestemmingen softwarematig te genereren, afhankelijk van de sorteereisen en instructies van het WCS (Warehouse Control System). Door middel van onafhankelijke draagcellen en dynamische opvangbakken, die alleen worden geactiveerd wanneer een item wordt geladen.

Geavanceerde robotica

De geavanceerde robotica-oplossingen zorgen voor veilige verwerking van een divers scala aan producten, dozen en kisten. Van pickingsystemen tot palletiseer- en depalletiseerapparatuur, inclusief gemengde pallets.

Meer informatie over verwerkingsoplossingen

 

Bekijk de Brochures van Coesia

  • Box-on-demand oplossingen

Copyright VMS