Geek+, een wereldwijd technologiebedrijf dat de intelligente logistieke revolutie leidt, past Robotica en AI-technologieën toe. Dit sluit mooi aan op Smart Industry, of ook wel Industry 4.0, wat de nieuwste trend van automatisering en gegevensuitwisseling inhoudt. Door de samenwerking kunnen er slimme oplossingen geboden worden voor de logistieke sector.

Totstandkoming samenwerking

Wij hadden onze eerste ontmoeting met Geek+ op de Post Expo in Amsterdam, een 3-daags evenement in oktober. In een vervolggesprek richtten we ons op complete turnkey oplossingen voor klantspecifieke toepassingen, middels robottechnologie. Door ons wereldwijde netwerk, en dat van Geek+, kunnen er voor veel industrieën optimale oplossingen gerealiseerd worden.

Moving, picking en sorting

Ondanks dat robots al een lange tijd onderdeel uitmaken van onze industrie, wordt hun betekenis veel groter. Robots worden geavanceerder aangestuurd en kunnen zelf steeds meer. Geek+ speelt hier slim op in en zet zich in om logistiek, productie, detailhandel en andere industrieën te voorzien van nieuwe technologieën. Het bedrijf is gespecialiseerd in moving, picking en sorting.