Vacature Backoffice Medewerker Spare Parts & Consumables

Word onze Backoffice held of heldin voor Spare Parts & Consumables!

Zoek jij een boeiende functie binnen een innovatief, snelgroeiend technologiebedrijf dat wereldwijd opereert vanuit het bruisende Harderwijk? Vind je het een uitdaging om klanten zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan? Voel je je enthousiast over een rol waarin je hoofdzakelijk backoffice-taken uitvoert, maar ook af en toe bijdraagt aan de frontoffice? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Backoffice Medewerker voor Spare Parts & Consumables om ons team te versterken.

Wat houdt de functie in?

Als Backoffice Medewerker maak je deel uit van ons serviceteam en draag je bij aan de ondersteuning van onze klanten in Nederland en België. Deze functie biedt diversiteit en hands-on taken, waarbij jij het visitekaartje bent van onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over spare parts, consumables en service. Je handelt service- en klantaanvragen af en stelt offertes op. Daarnaast beheer je orders en verzend je reserveonderdelen. Je bent goed georganiseerd en weet van aanpakken. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Je toont initiatief, blijft altijd klantvriendelijk en gastvrij.

Wat heb je nodig voor deze functie?

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, kennis van Duits is een pre.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst is een pre.
 • In staat prioriteiten te stellen.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Affiniteit met techniek is een pre.
 • Vaardig met Word en Excel, bij voorkeur ook met Exact.
 • Beschikbaarheid van 20 tot 24 uur per week. De uren zijn bespreekbaar.
 • Woonachtig in de regio Harderwijk (+/- 10 km).

Wat bieden wij jou?

Als Backoffice Medewerker kom je terecht in een organisatie die ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij streven naar interne en externe opleidingsmogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Daarnaast biedt VMS de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek).
 • Mogelijkheden om met een elektrische fiets te reizen.
 • De flexibiliteit om in overleg de uren naar wens in te delen (bijvoorbeeld om 9 uur starten)

Over VMS

Wij zijn Veer Motion Solutions, beter bekend als VMS, en wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van goederenstromen en logistieke processen. Samen met wereldwijde partners leveren wij automatiseringsoplossingen in de Benelux.

Onze klanten variëren van klein tot groot en bevinden zich in diverse sectoren. Wij bieden oplossingen voor intralogistieke processen zoals verpakken, sorteren, en palletiseren. Daarnaast leveren we AMR- en AGV-oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elke unieke situatie een oplossing bieden die leidt tot procesoptimalisatie en kostenbesparing voor onze klanten. Of het nu gaat om magazijnautomatisering, automatisch beladen van vrachtwagens, end-of-line automatisering of andere toepassingen, wij realiseren de perfecte combinatie tussen apparatuur, software en verbruiksmaterialen.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar vacatures@vms.nl. Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met VMS via 085-760 89 60 of bezoek onze website www.vms.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright VMS